Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Android Device Manager Της Google Θα Σε Βοηθήσει Να Βρεις Το Χαμένο Κινητό Σου

Sony Xperia Z Ultra

Το iOS είχε το ‘Find Your iPhone’ για χρόνια τώρα, το οποίο σου επιτρέπει να βρεις την iΣυσκευή σου αν την χάσεις. Είναι αρκετά χρήσιμο και έχει βοηθήσει αρκετούς.

Η Google τώρα θα φέρει αυτό το χαρακτηριστικό και στις Android συσκευές, αν και είχε κάποια χρόνια καθυστέρηση. Βεβαίως, υπήρχαν Android εφαρμογές διαθέσιμες στο Play Store, είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή, που έκαναν την δουλειά αυτή αν έχανες το κινητό ή το tablet ή οτιδήποτε άλλο τρέχει Android.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έρθει αυτό το εργαλείο με την ονομασία Android Device Manager. Αυτό θα δουλεύει όπως όλα τα άλλα παρόμοια εργαλεία εκεί έξω. Θα εντοπίζεις το κινητό και θα μπορείς να το βάλεις να χτυπάει δυνατά ώστε να το εντοπίσει κάποιος. Ακόμα και αν είσαι στο σιωπηλό, το κινητό θα χτυπήσει στο full. Ο εντοπισμός θα γίνεται με τη χρήση των χαρτών Google Maps και θα το βλέπεις σε πραγματικό χρόνο. Φυσικά μπορείς να διαγράψεις τα πάντα από εκεί μέσα για να μείνουν ασφαλείς οι προσωπικές ή επαγγελματικές πληροφορίες.

Τα κινητά που θα υποστηρίζονται είναι σχεδόν όλα, αφού απαιτείται Android 2.2 ή νεότερο. Μόλις γίνει διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: