Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Android Jelly Bean Βρίσκεται Στο 40% Των Android

Android Distribution 2013

Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα τα στατιστικά στοιχεία του Android, και για πρώτη φορά το Android Jelly Bean βρίσκεται σε περισσότερο από το 40% των Android συσκευών με ποσοστό 40,5%.

Το Android Gingerbread βρίσκεται στην δεύτερη θέση στο 33% και το ακολουθάει το Android Ice Cream Sandwich με 22,5% των Android smartphones και tablets. Το υπόλοιπο ποσοστό μοιράζεται στο Froyo με 2,5%, 1,2% στο Eclair και 0,1% στο Donut μαζί με το Honeycomb αποκλειστικά για tablets.

Από τα στατιστικά βλέπουμε πως η Google τα καταφέρνει σιγά-σιγά να αναβαθμίσει τις περισσότερες συσκευές και αυτό σίγουρα βοηθάει τους προγραμματιστές να βλέπουν πως θα πρέπει να σχεδιάσουν τις εφαρμογές τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: