Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Apple Developer Center Είναι Ξανά Online

Apple Developer Center

Το Apple Developer Center μετά από μία εβδομάδα χωρίς πρόσβαση από το κοινό, είναι ξανά online. Όσοι δεν το γνωρίζουν, κάποιοι το χάκαραν την προηγούμενη εβδομάδα και είχαν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα, όπως ονόματα, emails και διευθύνσεις ταχυδρομείου, των προγραμματιστών. Ωστόσο, η εταιρεία λέει ότι τα ευαίσθητα δεδομένα, όπως οι αριθμοί πιστωτικών καρτών δεν έχουν παραβιαστεί. Ως αποτέλεσμα, το site έπεσε για την καταπολέμηση της παραβίασης. Τώρα η Apple έλαβε μέτρα για την αναβάθμιση των συστημάτων και των βάσεων δεδομένων της για να εμποδίσει μια άλλη παραβίαση ασφάλειας. Για τώρα, όλοι οι μεγάλοι εξυπηρετητές λειτουργούν κανονικά συμπεριλαμβανομένων των λήψεων λογισμικού, Safari/Mac/iOS dev centers, bug reporter και iTunes Connect.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: