Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Assassin’s Creed 3 Έρχεται Επίσημα Τον Οκτώβριο

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το νέο Assassin’s Creed 3 θα έρθει στο 2012, αλλά επιβεβαιώνοντας την κυκλοφορία του τώρα, έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των οπαδών του σε όλο τον κόσμο.

Η Ubisoft όπως επιβεβαίωσε την ημερομηνία έναρξης του νέου Far Cry 3, επίσης, ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed 3 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 30 Οκτωβρίου 2012, για Xbox 360, PlayStation 3 και PC, και, ενδεχομένως, στο νέο Nintendo Wii U κατά την άφιξή του.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα για το Assassin’s Creed 3 είναι που θα διαδραματίζεται; Οι φήμες λένε ότι μπορεί να τεθεί στην Αμερικανική Επανάσταση. Αλλά προηγούμενες φήμες έχουν επίσης πει στην Αρχαία Αίγυπτο, Γαλλική Επανάσταση, Ρωσική Επανάσταση, το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και βικτοριανό Λονδίνο.

Δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί αν η ημερομηνία “30 Οκτωβρίου 2012” για την έναρξη του Assassins Creed 3 θα είναι μια μαζική παγκόσμια έναρξη ή απλά η πρώτη εμφάνιση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: