Το BlackBerry 10 Έχει Τώρα 100,000 Διαθέσιμες Εφαρμογές

Το BlackBerry 10 Έχει Τώρα 100,000 Διαθέσιμες Εφαρμογές

BlackBerry Z10

Η BlackBerry συνεχίζει την μάχη για να φτάσει την 3η θέση στην αγορά των smartphones και αυτόν τον αγώνα σιγά-σιγά βοηθούν οι ολοένα και περισσότερες εφαρμογές. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι στο κατάστημα εφαρμογών της φιλοξενούνται περισσότερες από 100,000 εφαρμογές και παιχνίδια, ένα σημαντικό ορόσημο που έφτασε μόλις εφτά εβδομάδες μετά την ανακοίνωση πως υπάρχουν 70,000 εφαρμογές διαθέσιμες.

Στο Δελτίο Τύπου η BlackBerry αποκάλυψε ότι θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες οι δημοφιλείς εφαρμογές CNN, The Daily Show Headlines, eBay, eMusic, Maxim, MLB at Bat, MTV News, Pageonce, PGA, Rdio, Skype, Soundhound και Viber, ενώ ήδη υπάρχουν οι αντίστοιχες για τα Amazon Kindle, OpenTable και Wall Street Journal, καθώς και τα παιχνίδια Angry Birds Star Wars, Need for Speed, NHL GameCenter, N.O.V.A. 3 και άλλα.

Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά για την Καναδέζικη εταιρία, όμως η αρχή είναι καλή. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι το Z10 θα έρθει στην χώρα μας σύντομα με τιμή περίπου €600, ενώ το Q10 και θα έρθει μετά τον Απρίλιο, και θα κοστίζει πολλά [περισσότερα εδώ].

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.