Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BlackBerry 10 Έχει Τώρα 100,000 Διαθέσιμες Εφαρμογές

BlackBerry Z10

Η BlackBerry συνεχίζει την μάχη για να φτάσει την 3η θέση στην αγορά των smartphones και αυτόν τον αγώνα σιγά-σιγά βοηθούν οι ολοένα και περισσότερες εφαρμογές. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι στο κατάστημα εφαρμογών της φιλοξενούνται περισσότερες από 100,000 εφαρμογές και παιχνίδια, ένα σημαντικό ορόσημο που έφτασε μόλις εφτά εβδομάδες μετά την ανακοίνωση πως υπάρχουν 70,000 εφαρμογές διαθέσιμες.

Στο Δελτίο Τύπου η BlackBerry αποκάλυψε ότι θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες οι δημοφιλείς εφαρμογές CNN, The Daily Show Headlines, eBay, eMusic, Maxim, MLB at Bat, MTV News, Pageonce, PGA, Rdio, Skype, Soundhound και Viber, ενώ ήδη υπάρχουν οι αντίστοιχες για τα Amazon Kindle, OpenTable και Wall Street Journal, καθώς και τα παιχνίδια Angry Birds Star Wars, Need for Speed, NHL GameCenter, N.O.V.A. 3 και άλλα.

Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά για την Καναδέζικη εταιρία, όμως η αρχή είναι καλή. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι το Z10 θα έρθει στην χώρα μας σύντομα με τιμή περίπου €600, ενώ το Q10 και θα έρθει μετά τον Απρίλιο, και θα κοστίζει πολλά [περισσότερα εδώ].

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: