Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BlackBerry 10 Θα Έχει 70,000 Εφαρμογές Με Το Ξεκίνημα

BlackBerry 10 Dev Alpha B

Αν δεν έχεις εφαρμογές, σε τι είναι καλό ένα smartphone; Τα iOS και Android έχουν περισσότερες από μισό εκατομμύριο εφαρμογές το καθένα, έτσι ώστε να υπάρχουν πολλές επιλογές. Το BlackBerry 10 είναι ένα πολύ καλό λειτουργικό, όμως τι γίνεται με τις εφαρμογές;

Η RIM έχει καταλάβει ότι για να πετύχει το νέο της λειτουργικό θα πρέπει να έχει πολλές εφαρμογές, πέρα από το κινητό και το Blackberry 10. Έτσι, ο CMO της εταιρίας, Frank Boulben, μας είπε ότι εκεί στον Καναδά περιμένουν στην έναρξη κυκλοφορίας των smartphone με Blackberry 10 να υπάρχουν στο κατάστημα εφαρμογών App World τουλάχιστον 70,000 ειδικά σχεδιασμένες για το λειτουργικό. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ποιοτικές εφαρμογές, όπως αυτές για iOS και Android. Γνωρίζουμε ότι ήδη υπάρχουν οι επίσημες εφαρμογές για Facebook και Twitter και άλλες γνωστές εφαρμογές και παιχνίδια, και με τις 70,000, σίγουρα θα προσελκύσει χρήστες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: