Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BlackBerry 10.2 Θα Έχει Βελτιωμένες Ειδοποιήσεις Και Wi-Fi Direct

BlackBerry Q10 hands-on

Το BlackBerry 10.2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο χρόνο και θα φέρει μαζί του διάφορα πράγματα. Η εταιρία έχει αποκαλύψει ότι θα υποστηρίζει Android 4.2.2 Jelly Bean apps στην υπηρεσία BlackBerry Runtime, Unicode emoji για τα μηνύματα, πολλαπλά ξυπνητήρια, level 1 ειδοποιήσεις και χρονόμετρα. Τώρα σύμφωνα με νέες εικόνες που διέρρευσαν στα CrackBerry forums, το BlackBerry 10.2 θα προσθέσει κάτι που ονομάζεται “actionable notifications” το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να απαντήσουν σε μηνύματα και e-mail απλά αγγίζοντας την ειδοποίηση. Το update θα φέρει επίσης υποστήριξη για Wi-Fi direct που επιτρέπει στις συσκευές BlackBerry να συνδεθούν απευθείας μεταξύ τους μέσω Wi-Fi σύνδεση. Οι εικόνες που διέρρευσαν του BlackBerry 10.2 μπορούν να βρεθούν παρακάτω.

BlackBerry 10.2 Actionable Notifications

BlackBerry 10.2 WiFi Direct

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: