Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BlackBerry OS 10.1 Έρχεται Με Το Λανσάρισμα Του BlackBerry Q10

BlackBerry Z10 + Q10 TC

Φαίνεται ότι η μεγάλη ενημέρωση του BlackBerry 10 OS θα έρθει μέσα στο μήνα, με το λανσάρισμα του BlackBerry Q10. Η έκδοση ονομάζεται BlackBerry OS 10.1 και θα βοηθήσει τους χρήστες που θα αγοράσουν το Q10. Αυτό που κάνει είναι να θέτει συντομεύσεις στο φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο του κινητού με τη νέα λειτουργία Type N Go. Για παράδειγμα, όπως γράψει στην αναζήτηση “email” και το όνομα μίας επαφής θα ανοίξει την εφαρμογή για email ώστε να στείλει στον συγκεκριμένο παραλήπτη ένα email. Μία άλλη χρήσιμη συντόμευση είναι όταν βλέπουμε μία φωτογραφία και πατήσουμε “i” ή “o”, αυτό θα ζουμάρει και θα ξεζουμάρει αντίστοιχα. Άλλες βελτιώσεις εντοπίζονται στα Corporate Liable και BlackBerry Balance.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: