Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BlackBerry World Έφτασε 120,000 Εφαρμογές

blackberry World

Τις 120,000 χιλιάδες εφαρμογές έφτασε το BlackBerry World όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Thorsten Heins, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο, Φλόριντα, με τις Android εφαρμογές που έχουν γίνει μετατροπή να υπολογίζονται και αυτές. Η πλατφόρμα συνεχίζει την ανοδική της πορεία με 20,000 εφαρμογές να έχουν προστεθεί τους τελευταίους δύο μήνες. Παρόλα αυτά, το BlackBerry World υστερεί σημαντικά σε ποιοτικές εφαρμογές. Το 20% των εφαρμογών που προσφέρονται είναι από την μεταφορά Android εφαρμογών, ενώ το Instagram όπως και άλλες γνωστές εφαρμογές, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί για τα BlackBerry κινητά. Το BlackBerry 10 προσφέρει μόνο το 34% των γνωστών εφαρμογών που υπάρχουν στο iOS και στο Android. Να σημειώσουμε πως το Windows Phone έχει μόλις 25,000 περισσότερα apps και υπάρχει ένα χρόνο παραπάνω από το BlackBerry OS, οπότε είναι καλό σημάδι για την εταιρία του Καναδά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: