Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το CyanogenMod Δεν Θα Κυκλοφορήσει Για Το Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 Press Photo

Άσχημα νέα για τους μελλοντικούς αγοραστές του Samsung Galaxy S4. Η ομάδα του CyanogenMod, γνωστή για τις όμορφες της ROM, ανακοίνωσε πως δεν θα υποστηρίξει τη νέα ναυαρχίδα της Samsung. Η ανακοίνωσε έγινε από μέλος της ομάδας Hacksung (αυτή που έχει αναλάβει το CyanogenMod για τα Galaxy) στα φόρουμ xda-developers Forums. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει το S3, και μάλιστα ούτε που θα αγοράσουν το S4 για να το αναπτύξουν. Ένα άλλο μέλος λέει ότι δεν έχει χρόνο. Σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι δεν έχουν την διάθεση και τον χρόνο για να το κάνουν.

Nobody at team hacksung (the team behind galaxy s2, note, s3, note2, gtabs… official CM ports) plans to buy it, neither develop for it. There are two variants which will be a pain to maintain, the bugs we have on the s3 will probably be there on s4 too (camera), and we all know Samsung ability to release sources while staying in line with mainline. Yes qualcomm release sources, but exynos sources we had were far from actual galaxy products. I’m pretty sure the same will happen for this one.

That’s a uniform “no” from us.

Αυτό είναι ένα σημαντικό μείον για αυτόν που θέλει το S4 και να το root-άρει, καθώς οι CM ROM είναι από τις καλύτερες. Βέβαια θα υπάρχει λογικά η Paranoid Android που θα καλύψει αυτό το κενό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: