Το CyanogenMod Δεν Θα Κυκλοφορήσει Για Το Samsung Galaxy S4

Το CyanogenMod Δεν Θα Κυκλοφορήσει Για Το Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 Press Photo

Άσχημα νέα για τους μελλοντικούς αγοραστές του Samsung Galaxy S4. Η ομάδα του CyanogenMod, γνωστή για τις όμορφες της ROM, ανακοίνωσε πως δεν θα υποστηρίξει τη νέα ναυαρχίδα της Samsung. Η ανακοίνωσε έγινε από μέλος της ομάδας Hacksung (αυτή που έχει αναλάβει το CyanogenMod για τα Galaxy) στα φόρουμ xda-developers Forums. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει το S3, και μάλιστα ούτε που θα αγοράσουν το S4 για να το αναπτύξουν. Ένα άλλο μέλος λέει ότι δεν έχει χρόνο. Σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι δεν έχουν την διάθεση και τον χρόνο για να το κάνουν.

Nobody at team hacksung (the team behind galaxy s2, note, s3, note2, gtabs… official CM ports) plans to buy it, neither develop for it. There are two variants which will be a pain to maintain, the bugs we have on the s3 will probably be there on s4 too (camera), and we all know Samsung ability to release sources while staying in line with mainline. Yes qualcomm release sources, but exynos sources we had were far from actual galaxy products. I’m pretty sure the same will happen for this one.

That’s a uniform “no” from us.

Αυτό είναι ένα σημαντικό μείον για αυτόν που θέλει το S4 και να το root-άρει, καθώς οι CM ROM είναι από τις καλύτερες. Βέβαια θα υπάρχει λογικά η Paranoid Android που θα καλύψει αυτό το κενό.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.