Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Facebook Θα Σε Χρεώνει Για Να Συνομιλείς Με Διάσημους

zuckerbergmessaging

Κατά καιρούς έχουμε πληροφορηθεί για διάφορες χρεώσεις που θα μας επιβάλλει το Facebook, όπως για να διατηρήσουμε το προφίλ μας και που δεν έγινε ποτέ. Μία από αυτές φαίνεται ότι θα εφαρμοστεί. Και αναφερόμαστε σε μια λειτουργία με την οποία θα μπορούσες να στείλεις μήνυμα σε κάποιον που δεν έχεις φίλο-η αν πλήρωνες κάποιο αντίτιμο. Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο το πάει ένα βήμα παρακάτω και σε αφήνει να στέλνεις μήνυμα και σε διάσημους. Σύμφωνα με την Sunday Times, προσωπικότητες όπως οι Michael Rosen, Tom Daley, Salman Rushdie θα είναι διαθέσιμες εφόσον πληρώσεις το αντίτιμο των 16 δολαρίων. Η χρέωση θα είναι διαφορετική ανάλογα με πόσους φίλους έχει ο διάσημος. Αν η λειτουργία γίνει διαθέσιμη θα την αξιοποιούσατε ή σας φαίνεται ανούσια;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: