Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Facebook Mobile Έχει 751 Εκατομμύρια Ενεργούς Χρήστες

Facebook

Σπουδαία νέα για το Facebook, και ειδικά για την εφαρμογή για κινητά αφού οι ενεργοί του χρήστες έφτασαν τα 751 εκατομμύρια από τα τέλη Μαρτίου, παρουσιάζοντας αύξηση 54% για τον ίδιο μήνα του περασμένου έτους. Και όπως δήλωσε ο Mark Zuckerberg, το Facebook “έχει γίνει εταιρεία κινητής τηλεφωνίας”. Συνολικά το Facebook έχει 1,11 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, αύξηση 23% κάθε χρόνο δηλαδή. Επίσης τα έσοδα από τις διαφημίσεις στα κινητά έφτασαν το 30% (375 εκατομμύρια) και 1,25 δισεκατομμύρια στο σύνολο. Στο προηγούμενο τρίμηνο τα έσοδα από τις διαφημίσεις ήταν στο 23%. Το κέρδος για την εταιρεία ήταν 12 δολάρια ανά μετοχή για έσοδα 1,46 δισεκατομμύρια από τα 13 δολάρια που είχε ορίσει η Wall Street, αλλά ξεπέρασε τις εκτιμήσεις για έσοδα 1,44 δισεκατομμυρίων. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η αύξηση της μετοχής κατά 3%.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: