Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Far Cry 3 Έρχεται Στις 6 Σεπτεμβρίου

Με το τρέιλερ του νέου Far Cry 3 που αποκαλύφθηκε από ένα γερμανικό site επιβεβαιωθήκαμε ότι το γνωστό παιχνίδι θα έρθει στα σπίτια μας το Σεπτέμβριο.

Στο παιχνίδι που γνωρίσαμε στην Ε3 του 2011 ο πρωταγωνιστής, James Brody, βρίσκεται σε ένα άγνωστο νησί και προσπαθεί να επιβιώσει και να βρει το κορίτσι που απήγαγαν. Η ιστορία του Far Cry διαδραματίζεται στη ζούγκλα αυτού του νησιού και ο παίχτης μπορεί να επιλέξει ποιον θέλει για σύμμαχο και ποιον όχι. Δολοφονίες, βία και όπλα δεν λείπουν από το νέο παιχνίδι της Ubisoft.

Το Far Cry 3 θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με το τρέιλερ (που τώρα έχει αφαιρεθεί από παντού) στις 6 Σεπτεμβρίου και για τα PC, PS3 και Xbox 360. Κλασσικά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: