Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το FBI Και Επίσημα Μας Παρακολουθεί Στο Διαδίκτυο

Μπορεί μέχρι τώρα να αποτελούσαν φήμες, όμως σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, το FBI έχει δημιουργήσει ένα νέο τμήμα για παρακολούθηση της διαδικτυακής δραστηριότητά μας.

Το τμήμα αυτό ονομάζεται National Domestic Communications Assistance Center ή αλλιώς NDCAC, και αυτό που κάνει είναι να κατασκοπεύεις τις συνομιλίες μας στο Skype, στα κοινωνικά δίκτυα, τη κίνηση δεδομένων στο διαδίκτυο και να αναπτύσσει νέα προηγμένα συστήματα παρακολούθησης.

Σύμφωνα με δήλωση του FBI:

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το NDCAC δε θα είναι υπεύθυνο για ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις από δικαστικές εντολές και δε θα παίζει κανένα απολύτως ρόλο στις έρευνες. Θα παρέχει απλά τεχνική υποστήριξη στα αιτήματα άλλων υπηρεσιών.

Ακόμα δεν ξέρουμε αν ισχύει για την Ευρώπη ή μόνο στις ΗΠΑ ή την Αμερική, αλλά σημασία έχει ότι η αρχή έγινε…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: