Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Find My Mac αποκαλύφθηκε στο Lion Developer Preview 4


Στη τελευταία beta έκδοση του Mac OS X 10.7 Lion αποκαλύφτηκε η νέα δυνατότητα για τα Mac, “Find My Mac” για να βρίσκουμε το Mac υπολογιστή μας αν τον χάσουμε. Το Find My Mac λειτουργεί όπως το Find My iPhone για τα iPhone, iPad και iPod touch. Δηλαδή μπορούμε να εντοπίσουμε το χαμένο μας υπολογιστή, να τον κλειδώσουμε, να του βάλουμε να αναπαράγει ήχους και να εμφανίζει κάποιο μήνυμα για επικοινωνία μαζί μας και άλλα.

Το Find My Mac είναι προ-εγκατεστημένο στο λογισμικό και μπορούμε να το βρούμε στις ρυθμίσεις “Mail, Contacts & Calendar” (στο System Preferences). Με την ενεργοποίηση του, δημιουργεί στο Safari πρόσβαση για επισκέπτες ώστε ο ανιχνευτής του Macintosh να μπορεί να συνδεθεί με το διαδίκτυο και να μας βοηθήσει να τον εντοπίσουμε.

Πηγή: MacTrast.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: