Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Gangnam Style Του PSY Ξεπέρασε Το Baby Του Justin Bieber Σαν Το Πιο Γνωστό Βίντεο Στο YouTube

Αν δεν μένεις σε κάποια σπηλιά, τότε θα έχεις ακούσει το τραγούδι του PSY ‘Gangnam Style’ πολλές φορές μέχρι τώρα, σε σημείο όπου δεν θέλεις να το δεις ποτέ ξανά. Για αυτό το λόγο, το βίντεο αυτό έχει τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του YouTube.

Το βίντεο, το οποίο κατά την τελευταία καταμέτρηση είχε 805.055.375 προβολές από τότε που ανέβηκε, στις 15 Ιουλίου του 2012, μόλις έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Καναδός τραγουδιστής Justin Bieber με το τραγούδι ‘Baby’, με συνολικές προβολές 803,732,561 από τότε που ανέβηκε, στις 19 Φεβρουαρίου του 2010.

Είναι εντυπωσιακό πως το «Gangnam Style» κατάφερε γρήγορα να φτάσει αυτό τον αριθμό εμφανίσεων, και να επιτύχει αυτό που το βίντεο του Bieber κατάφερε να κάνει σε δύο χρόνια μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες, και θα συνεχίζει να αυξάνεται αναμένοντας να φτάσει το ένα δισεκατομμύριο προβολών μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.

Σε περίπτωση που όντως μένεις μέσα σε κάποια σπηλιά -ή απλά θες να τα ακούσεις ξανά-, ορίστε τα βίντεο:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&w=600&h=338]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: