Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Maps Αναβαθμίζεται Με Δυνατότητα Συγχρονισμού Του Ιστορικού

Το Google Map ενημερώθηκε και έγινε πιο λειτουργικό. Τώρα εάν χρησιμοποιείς το Google Map στον υπολογιστή σου, όλες  οι αναζητήσεις, χάρτες και οδηγίες θα συγχρονίζονται με το smartphone ή tablet σου, αρκεί να είσαι συνδεδεμένος με το Google Account σου και να έχεις ενεργοποιημένο το ιστορικο του browser σου φυσικά.

Για παράδειγμα αφού αναζητήσεις για ένα εστιατόριο στον υπολογιστή σου, αυτό θα φορτώσει στο smartphone σου τους χάρτες και τα αποτελέσματα αναζήτησης θα έχουν προ-συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα που επέλεξες στον υπολογιστή σου προηγουμένως. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα να πας σε παλιές αναζητήσεις και να ολοκληρώσεις τις οδηγίες πλοήγησης με το “My Places” μενού. Επιπλέον, εάν εισάγεις προκαθορισμένες διευθύνσεις για το σπίτι και την δουλειά σου και τα συγχρονίσεις με το λογαριασμό σου, μόλις πατήσεις “Σπίτι” ή “Δουλειά”, το Google maps θα σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για το κάθε μέρος.

Είναι μικρές προσθήκες, που όμως κάνουν το Google Maps την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης και χαρτογράφησης. Μπορείς να κατεβάσεις την ενημέρωση δωρεάν από το Play Store.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: