Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Maps Κυκλοφόρησε Στο iOS, Έγινε Η Κορυφαία Δωρεάν Εφαρμογή

Google Maps for iOS

Η Google μπορεί να μην ενδιαφέρεται για τα Windows και Windows Phone, όμως στο iOS που υπάρχουν χιλιάδες χρήστες και κάποιοι κακοί χάρτες, κυκλοφόρησε το Google Maps.

Η νέα εφαρμογή Χαρτών για iOS από τη Google που σκαρφάλωσε στη πρώτη θέση των δωρεάν εφαρμογών του App Store μέσα σε λίγες ώρες, προσφέρει ότι θα περιμέναμε από το Google Maps. Δηλαδή έχει turn-by-turn φωνητική καθοδήγηση, αναζήτηση τόπων, διευθύνσεων και επιχειρήσεων, εξερεύνηση καταστημάτων, συγχρονισμός αναζητήσεων, οδηγιών, και αγαπημένων μερών μεταξύ υπολογιστή και κινητό, οδηγίες για τα ΜΜΜ, ζωντανή κίνηση, Street View, χειρονομίες για εξερεύνηση του χάρτη και αποτελεσμάτων και όλη την εμπειρία των Google Maps.

Μπορείς να κατεβάσεις τους Χάρτες δωρεάν από εδώ.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KEz1sSKCpIc&w=600&h=338]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: