Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Nexus 3 αποκαλύφθηκε (;)


Σαν ένα μικρό tablet φαίνεται να είναι το επερχόμενο Nexus από τη Google. Το κινητό στη παραπάνω φωτογραφία, σύμφωνα με το Tech Hog, είναι το νέο Nexus 3 και κατασκευάζεται πάλι από την HTC (η οποία έφτιαξε και το πρώτο Nexus).
Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nexus 3 το μόνο που γνωρίζουμε είναι η ύπαρξη μίας εμπρόσθιας κάμερας στο πάνω αριστερός μέρος του κινητού.

Αυτή τη φορά, η Google πρόκειται να κατασκευάσει ένα κινητό χωρίς τα τρία χαρακτηριστικά κουμπιά κάτω από την οθόνη (Αρχική Οθόνη-Μενού-Πίσω, φαίνεται και στη φωτογραφία), και έτσι καταφέρνει να εκπληρώσει το όνειρο του Steve Jobs. Τη λειτουργία αυτών των κουμπιών θα την αναλάβουν 3 “πλήκτρα” επάνω στην οθόνη, όπως ακριβώς γίνεται και στα Android tablets με Honeycomb. Αυτό αυτομάτως σημαίνει και νέο λογισμικό (4.0 πιθανών).

Πηγές: Redmond Pie.com και Tech Hog

Μοιράσου το με τους φίλους σου: