Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Play Ξεπέρασε Τις 700,000 Android Εφαρμογές

Το κατάστημα της Google που φιλοξενεί από εφαρμογές για Android κινητά και tablets μέχρι και ταινίες, ξεπέρασε τις 700,000 διαθέσιμες εφαρμογές.

Ο αριθμός των εφαρμογών είναι ίδιος με αυτόν της Apple και του iTunes App Store. Η εταιρία δούλεψε σκληρά στο να προσελκύσει τους προγραμματιστές να αναπτύξουν εφαρμογές για Android και φαίνεται ότι αυτή η δουλειά δεν πήγε χαμένη. Ο νέος στόχος της εταιρίας είναι να αναπτυχθούν apps αποκλειστικά για tablets, και όχι ‘μεγεθυμένες’ εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για κινητά.

Η Google χθες ανακοίνωσε το Nexus 10 με οθόνη 10 ιντσών και τρομερή ανάλυση που αγγίζει τα 330 ppi (2560×1600 pixels) και έχει επίσης στην αγορά το μικρότερο Nexus 7 το οποίο θα κυκλοφορήσει στα 32GB και HSPA+ συνδεσιμότητα. Αυτά τα δύο tablets θα αυξήσουν τις πωλήσεις των Android, οπότε είναι λογικό η εταιρία να θέλει νέες και βελτιωμένες για ταμπλέτες εφαρμογές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: