Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Search για iOS Αναβαθμίζεται Και Φέρνει Βελτιωμένη Φωνητική Αναζήτηση

Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό με το Google Now έφερε η Google και στο iPhone με την αναβαθμισμένη έκδοση του Google Search για iOS.

Ο χρήστης με την αναβαθμισμένη εφαρμογή μπορεί εκτός από απλή αναζήτηση στο Google να κάνει και ερωτήσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να ρωτήσει τι καιρό κάνει σε μία περιοχή, πόσοι άνθρωποι ζουν σε μία περιοχή και άλλες. Το πρόγραμμα αμέσως θα βρει την απάντηση και θα την παρουσιάσει, όπως το Siri ή στο Android.

Η λειτουργία φωνητικής αναζήτησης είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες, αλλά εάν χρειάζεστε το app για να διαβάσει την απάντηση θα πρέπει να ρυθμιστεί η γλώσσα σε Αγγλικά (Η.Π.Α.) από τις ρυθμίσεις. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στο App Store και όποιος την κατεβάσει θα το έχει.

Μπορείς να δεις το νέο χαρακτηριστικό στο βίντεο από κάτω.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=n2ZUSPecPRk&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: