Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Hackulo.us Τερματίζει Τη Λειτουργία Του

Όπως φαίνεται υπάρχει μια μικρή νίκη κατά της πειρατείας λογισμικού στο iOS, αφού η ομάδα Hackulous ανακοίνωσε σήμερα στην ιστοσελίδα της ότι τερματίζουν την υπηρεσία, αφαιρώντας τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές τους: AppSync και Installous.

Αν και είναι ακόμα ασαφές οι λόγοι πίσω από την διακοπή της σελίδας, η ομάδα του Hackulous αναφέρει στην ιστοσελίδα ότι οφείλεται σε στασιμότητα των φόρουμ και τη δυσκολία στη συντήρηση τους. Αν και προσωπικά ποτέ δεν έχω μπεί στα φόρουμ, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπήρξε μικρή δραστηριότητα εκεί, ιδίως αν ληφθεί υπόψη η φήμη του Hackulous στον κόσμο της πειρατείας, η οποία ήταν μεγάλη.

Το Installous ήταν ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να εγκαταστήσεις πειρατικές εφαρμογές σε iPhone, iPod touch ή iPad. Προς το παρόν, φαίνεται ότι το Hackulous repository είναι κλειστό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το Installous ή το AppSync πια, τα οποία είναι αναγκαία ούτως ώστε να εγκαταστήσεις εφαρμογές από ιστοσελίδες τρίτων.

Όπως ανέφερα παραπάνω, αυτό είναι μόνο μία μικρή νίκη κατά της πειρατείας σε γενικές γραμμές. Είμαι αρκετά βέβαιος ότι άλλοι προγραμματιστές θα πάρουν το Hackulous από όπου σταμάτησε, και θα παρέχουν πιθανές ενημερωμένες εκδόσεις του Installous και AppSync στο μέλλον.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: