Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC First Τρέχει Stock Android Κάτω Από Το Facebook Home

HTC First Press Photo

Το πρώτο κινητό του Facebook σε συνεργασία με την HTC παρουσιάστηκε, και ενώ πολλοί επικεντρώθηκαν στο Facebook Home, έναν launcher για Android, δεν ασχολήθηκαν με τι λογισμικό τρέχει το κινητό. Η συσκευή σύμφωνα με το Phandroid, τρέχει stock Android, όπως και το G2 (ένα από τα πρώτα κινητά της HTC), αλλά δεν είναι καθαρό AOSP. Τι είναι όμως αυτό; Είναι μια έκδοση του λογισμικού της Google με προ-εγκατεστημένες τις βασικές εφαρμογές όπως μηνύματα, κάμερα, φωτογραφίες, ειδοποιήσεις, αλλά δεν παίρνει άμεσες ενημερώσεις όπως τα Nexus. Ο λόγος που το HTC First τρέχει την συγκεκριμένη έκδοση του Android είναι ότι το Facebook Home μπορεί να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις του.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: