Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC HD2 Τρέχει Και Firefox OS

HTC HD2 Runs Firefox OS

Το κινητό που αρνείται να πεθάνει απέκτησε ένα ακόμα λειτουργικό στη λίστα που μπορεί να τρέξει. Φυσικά μιλάμε για το HTC HD2 που ξεκίνησε με το Windows Mobile και HTC Sense, αργότερα απέκτησε το Android, μετά το Windows Phone 8, το Meego, ακόμα και τα Windows RT και 8, και τώρα τρέχει και το Firefox OS.

Βέβαια δεν δουλεύουν τα πάντα ακόμα. Το Slashgear αναφέρει πως το Firefox OS για HTC HD2 έχει προβλήματα στη κάμερα, στη SIM και έχουν αναφερθεί κάποια για την ανάλυση της οθόνης, αλλά ξέρουμε πως όλα αυτά είναι προσωρινά ζητήματα.

Αν θες να τρέξεις τη τελευταία δημιουργία της Mozilla στο HTC HD2 σου, μπορείς να βρεις πλήρες οδηγίες σε αυτό το post στο XDA.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: