Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC HD2 Τρέχει Τα Windows 8 RT και Windows Phone 8

HTC HD2 WP8 port

Επειδή τα λειτουργικά σχεδιασμένα για κινητά είναι πολύ mainstream, ένας χάκερ αποφάσισε να περάσει στο HTC HD2 το Windows 8 RT που τρέχουν τα καινούργια tablets!

Όλα ξεκίνησαν από τον Cotulla, όταν ξεκίνησε την εισαγωγή του Windows Phone 8 στο κινητό-που-τρέχει-τα-πάντα και όταν διαπίστωσε ότι μπόρεσε με τον ίδιο UEFI να τρέξει και το Windows RT. Αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορεί να τρέξει και Windows Phone 8, αλλά και Windows RT. Να αναφέρουμε ότι το Windows RT έχει σχεδιαστεί για ARM επεξεργαστές και δεν μπορεί να τρέξει τα προγράμματα παλιότερων εκδόσεων των Windows – μόνο όσα έχουν κατεβεί από το κατάστημα εφαρμογών.

Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο για όσους έχουν τη συσκευή και θέλουν να το εγκαταστήσουν, αλλά μέχρι τότε μπορείς να δεις μερικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι δουλεύει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: