Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC One Αναβαθμίζεται Στο Android 4.2.2 Jelly Bean Και Στην Ελλάδα

HTC One Update

Εδώ και κάποιες ημέρες οι ιδιοκτήτες του HTC One έχουν αρχίσει και ‘παίρνουν’ την αναβάθμιση στο Android 4.2.2 Jelly Bean που φέρνει νέα χρήσιμα πράγματα. Ωστόσο τώρα ήρθε και στην Ελλάδα.

Στην αρχή ξεκίνησε από τη Ταϊβάν, και αργότερα επεκτάθηκε στην Ευρώπη, η αναβάθμιση των 417MB φέρνει νέο περιβάλλον για τα widget, χρήση widget και στην οθόνη κλειδώματος (μόνο ένα έχει τη δυνατότητα να ορίσει η χρήστης σε αντίθεση με τα πολλαπλά στο κανονικό 4.2.2), εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης και μενού γρήγορων ρυθμίσεων προσβάσιμο με ένα άγγιγμα όταν είμαστε στο κέντρο ειδοποιήσεων, που και αυτό έχει βελτιωθεί. Επίσης υπάρχει το ενημερωμένο HTC Sense UI που φέρνει Instagram στο BlinkFeed, αφαίρεση εικονιδίων από το κάτω μέρος αν τα σύρουμε στην οθόνη, συνεχόμενο πάτημα του κουμπί Αρχική/Home για εμφάνιση του μενού (αυτό αφαιρεί και την άσχημη μπάρα μενού κάτω από τις εφαρμογές) και σε αντίθεση, το Google Now είναι προσβάσιμο σέρνοντας από το κουμπί Αρχική προς την οθόνη, όπως σε όλα τα Android.

Για να κάνεις την αναβάθμιση θα πρέπει να πας Settings > About > Software updates (Ρυθμίσεις > Περί > Ενημερώσεις λογισμικού) και να την κάνεις από εκεί. Πρώτα θα κατέβει μία μικρή που προετοιμάζει το κινητό για την μεγάλη. Σε εμάς έχει ήδη γίνει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: