Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC One S Τελικά Θα Αναβαθμιστεί Στο 4.2.2;

HTC One S

Η HTC είχε αποφασίσει να μην αναβαθμίσει το One S χωρίς να μας εξηγεί το γιατί, και σίγουρα πολλοί κάτοχοι του κινητού θα δυσαρεστήθηκαν με αυτήν της την απόφαση. Φαίνεται όμως ότι η HTC πήρε την αρχική της απόφαση πίσω.

Μία αναφορά που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη κατηγορεί την Qualcomm καθώς το One S κυκλοφορεί με δύο επεξεργαστές. Κάποια μοντέλα χρησιμοποιούν τον Qualcomm Snapdragon S3 για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αμερική και κάποια άλλα μοντέλα τον S4. Η εταιρεία θα έπρεπε να ξοδέψει πολλά λεφτά για να αναβαθμίσει τους drivers στους S3 επεξεργαστές ή απλά να ακυρώσει την αναβάθμιση για όλα τα One S μοντέλα.

Ωστόσο, ένα tweet από το @LIabToorFer αναφέρει ότι η HTC αποφάσισε τα μοντέλα με τον S4 επεξεργαστή να πάρουν την έκδοση 4.2.2 που θα περιλαμβάνει και το Sense 5. Θα ήταν καλό η HTC να δώσει αναβάθμιση και για τα S3 μοντέλα που είναι τα περισσότερα. Μόλις έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: