Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC One X Αναβαθμίζεται Στο Android 4.2.2 Στην Ευρώπη

HTC One X Cushine et Ochs

Στην Ευρώπη κάποιοι χρήστες του HTC One X ξεκίνησαν να δέχονται την αναβάθμιση στο Android 4.2.2 που φέρνει το Sense 5.0 στα κινητά για να αποκτήσουν εντελώς νέα εμφάνιση. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με το Daydreams και τα widget στην οθόνη κλειδώματος, οι χρήστες θα λάβουν τα BlinkFeed, Video Highlights και όλες τις ενημερωμένες εφαρμογές όπως η Gallery και της κάμερας.

Πρόωρες αναφορές λένε ότι αυτήν την ενημερωμένη έκδοση την δέχονται πρώτα τα κινητά στην Ανατολική Ευρώπη μαζί με τις σκανδιναβικές χώρες. Η υπόλοιπη Ευρώπη θα τη λάβει τις επόμενες ημέρες. Η ενημέρωση είναι περίπου 380MB και φέρνει την έκδοση λογισμικού 4.18.401.2.

Τα ευρωπαικά μοντέλα HTC One X+ θα πάρουν αυτά σύντομα το 4.2.2 από την HTC. Εσείς που έχετε αυτά τα κινητά έχετε αναβαθμιστεί;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: