Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Instagram Φημολογείται Ότι Έρχεται Στο Windows Phone

Το Instagram έσπασε την αποκλειστικότητα του στο iOS νωρίτερα αυτό το χρόνο όταν ήρθε στο Android. Πολλοί περίμεναν, ή τουλάχιστον ήλπιζαν, ότι θα έρθει και στο Windows Phone αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ. Στη πραγματικότητα, αυτό μπορεί να γίνει συντομότερα απ’ ότι νομίζαμε. Το The Verge αναφέρει, σύμφωνα με τις πηγές του, ότι το Instagram έρχεται στο Windows Phone.

Φαίνεται όμως ότι η Facebook, που πλέον κατέχει το Instagram, ότι δεν θα φτιάξει αυτή την εφαρμογή. Αντιθέτως, θα στραφεί σε κάποια άλλη εταιρία όπως την Microsoft, που έχει φτιάξει και την εφαρμογή τους για το Facebook, ώστε να την αναπτύξει και να τη κυκλοφορήσει στο Makretplace με τη σφραγίδα της.

Ακόμη δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για την γνωστή εφαρμογή. Ελπίζουμε να ετοιμαστεί πριν την κυκλοφορία των Windows Phone 8 κινητών, ή ακόμα καλύτερα, να ενσωματωθεί στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα, αν και φαίνεται λίγο δύσκολο, ειδικά για το WP8.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: