Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS 5 "σκοτώνει" το untethered jailbreak;


Τελικά η Apple ίσως εντόπισε την “τρύπα” στο iOS η οποία επέτρεπε το untethered jailbreak του λογισμικού και την έκλεισε.
Μπορεί ο MuscleNerd να το έσπασε σε λιγότερο από 24 ώρες όμως οι προγραμματιστές εκεί στην Αμερική βρήκαν κάποια απαραίτητα αρχεία για το untethered jailbreak και τα αφαίρεσαν στο iOS 5 Developer Beta.

Αν αυτό ισχύει ισχύει, τότε όταν παραλάβουμε το iOS 5 δεν θα μπορούμε να κάνουμε επανεκκίνηση της συσκευής μας χωρίς να του “φεύγει” τo jailbreak. Για αυτό θα πρέπει να συνδέουμε τον υπολογιστή και να τρέχουμε ένα κατάλληλο πρόγραμμα για j/b αν το θέλουμε τόσο πολύ.

Πιστεύετε ότι μέχρι τη κυκλοφορία του iOS 5 το φθινόπωρο θα έχει αναπτυχθεί κάποιο εργαλείο που θα επιτρέπει και στο iOS 5 το untethered jailbreak; Θα σας ενδιέφερε αυτό;

Πηγή: MacTrast.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: