Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS 5.1 Έρχεται Στις 9 Μαρτίου;

Το iOS 5.1 δοκιμάζεται αρκετό καιρό και μάλλον έφτασε η στιγμή που περιμέναμε. Η διάθεσή του στο κοινό.

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν έντεκα προφίλ φορέα από την Apple που αναφέρονται στο iOS 5.1 και μία ημερομηνία της κυκλοφορίας, 9 Μαρτίου 2012. Τα προφίλ προορίζονται για διάφορους φορείς στην Ιαπωνία, Γαλλία, Φινλανδία, Ελλάδα και Σουηδία, και θα εξασφαλίσουν τη σύνδεση δικτύου μετά από μια λήψη ενημέρωσης.

Η ενημέρωση στο iOS 5.1 είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό, και η τρίτη beta του έχει ήδη δοθεί στους προγραμματιστές, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο σχετικά με την ημερομηνία έναρξης ακόμη.

Αυτή η διαρροή είναι ίσως από τις πιο έγκυρες, γιατί και χρονικά ταιριάζει με τις φήμες σχετικά τη κυκλοφορία του iPad 3, οι οποίες θέλουν το tablet να ανακοινώνεται τότε, 9/3.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: