Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS 6 Θα Έχει Νέους Χάρτες, Έχουμε Και Φωτογραφίες

Το BGR απέκτησε φωτογραφίες από τους νέους Χάρτες που ετοίμαζε η Apple τόσο καιρό και που θα ενσωματωθούν στο iOS 6.

iOS 6 Maps

Μέχρι τώρα η Apple χρησιμοποιούσε τους χάρτες της Google για την εφαρμογή Χάρτες στο iOS, ωστόσο, παράλληλα ανέπτυσσε τους δικούς της για να ξεφορτωθεί της αντίπαλης εταιρίας.

Οι νέοι χάρτες έχουν ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη. Η μπάρα πλοήγησης είναι πλέον με ασημί χρώμα, σε αντίθεση με το τωρινό μπλε, και αφού η μπάρα ακολουθεί το χρώμα του iOS, ίσως η Apple επέλεξε το ασημί για το νέο standar χρώμα του iOS 6. Το κουμπί για την εύρεση της τοποθεσίας του χρήστη είναι πάντα στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης. Για πρόσβαση στους τρισδιάστατους χάρτες, υπάρχει ένα ειδικό κουμπί δίπλα σε αυτό για την εύρεση της τοποθεσίας που τους ενεργοποιεί.

Η Apple βάζει τώρα τις τελευταίες πινελιές για τους τρισδιάστατους χάρτες, και δοκιμάζεται στην έκδοση 10A3XX του iOS 6.

Κάνε κλικ για μεγέθυνση

iOS 6 Maps

iOS 6 Maps

iOS 6 Maps

iOS 6 Maps

Όπως αναφέρει η πηγή του BGR, η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι αληθινή, όμως είναι βασισμένη επάνω στους πραγματικούς χάρτες του iOS 6 με πραγματικά στοιχεία από τις 4 παραπάνω φωτογραφίες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: