Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS 6.1 Διαθέσιμο Για Λήψη Μαζί Με Το Jailbreak, Νέα Έκδοση Για Το Apple TV

iPhone 5 hands-on (3)

Πριν λίγες ώρες η Apple ξεκίνησε το λανσάρισμα της έκδοσης iOS 6.1 για τις φορητές συσκευές της. Η σημαντικότερη βελτίωση που προσφέρει το νέο update αφορά την ενεργοποίηση υποστήριξης για περισσότερα δίκτυα LTE ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και της Cosmote (για χρήστες iPhone 5 και iPad 4G).

Επιπλέον, η νέα έκδοση εισάγει μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από το Fandango με τη βοήθεια του Siri (η δυνατότητα υποστηρίζεται μόνο στις ΗΠΑ), καθώς και η επαναφορά κάποιων λειτουργιών του iTunes Match που είχαν χαθεί κατά την αναβάθμιση σε iOS 6.0. Έτσι, οι συνδρομητές μπορούν και πάλι να κατεβάσουν μεμονωμένα τραγούδια από το iCloud, ενώ άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής μπορούν τώρα να διαγραφούν από τη συσκευή. Η ενημερωμένη έκδοση είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη μέσω iTunes και OTA για iPhone 3GS ή νεότερο, iPad 2 ή νεότερο, iPad mini και iPhone touch 4ης γενιάς ή νεότερο. Σημαντικό είναι ότι μαζί με την ενημέρωση κυκλοφόρησε και το νέο Redsn0w που κάνει tethered jailbreak σε iPhone 4, iPhone 3GS, και iPod Touch 4 με 6.1. Το iPhone 5 αναμένεται να υποστηριχθεί στις 3 Φεβρουαρίου.

Επίσης μαζί με την νέα αυτή ενημέρωση κυκλοφόρησε και νέα έκδοση για Apple TV, η 5.2 που φέρνει υποστήριξη Bluetooth πληκτρολογίων, εμπλουτισμένη λειτουργία Up Next, και περισσότερες δυνατότητες στην υπηρεσία iTunes in the Cloud.

iOS 6.1 Update.jpg

Μοιράσου το με τους φίλους σου: