Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS 6.1.3 Σταμάτει Το Jailbreak και Το Κενό Ασφαλείας Παραμένει

iPhone Siri

Όσοι έχετε κάνει jailbreak στη συσκευή σας χάρη στο Evasi0n, καλά θα κάνετε να αποφύγετε την ενημέρωση στο iOS 6.1.3 διότι κλείνει τις τρύπες στις οποίες βασιζόταν το jailbreak. Αν ενημερώσετε έστω και τυχαία την συσκευή σας στην έκδοση 6.1.3 δεν θα χαθεί απλά το jailbreak, αλλά βάσει αυτών που λέει και ο προγραμματιστής David Wang (γνωστός και ως Planetbeing), θα αργήσει να κυκλοφορήσει το καινούργιο. Και το χειρότερο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι το κενό ασφαλείας με την οθόνη κλειδώματος παραμένει στο 6.1.3 και για αυτό το λόγο η Apple θα βγάλει άλλη μία ενημέρωση στο 6.1.4 για να διορθώσει το ήδη και καλά διορθώμενο πρόβλημα και με αυτή την ευκαιρία ίσως κλείσει ακόμα περισσότερες τρύπες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το jailbreak.

Αυτό το ‘κυνηγητό’ της Apple με τους hackers είναι πλέον γνωστό και ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα έκλειναν όλες τις τρύπες που βασιζόταν το jailbreak. Οπότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε άμα θα αξίζει να κάνετε ενημέρωση στη συσκευή σας από το να έχετε jailbreak.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: