Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS 7 Έγινε Jailbreak Πριν Καν Κυκλοφορήσει

iOS 7 iPhone 5

Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργος ο τίτλος, αλλά αυτό ακριβώς έγινε… το iOS 7 έγινε jailbreak, και μάλιστα φωτογραφήθηκε από iPod Touch 5G να ανοίγει την εφαρμογή Activator.

O iOS developer και μέλος της κοινότητας του jailbreak, Ryan Petrich, το Σάββατο το απόγευμα τράβηξε ένα στιγμιότυπο από το iPod touch του και το ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο Ryan, ο γνωστός στην κοινότητα για το περίφημο Activator του, δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις, παρα μόνο ότι η συσκευή του έγινε jailbreak.

Ωστόσο, ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα κυκλοφορήσει κανένα νέο ως προς τα κενά ασφαλείας διότι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να τα κρατήσουν μυστικά μέχρι την τελική έκδοση του iOS 7. Μέχρι τότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

iOS 7 Jailbreak

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: