Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS 7 Επαληθεύει Τον Αισθητήρα Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων Στο iPhone 5S

BiometricKitUI

Με την κυκλοφορία του iOS 7 beta 4 χθες στους προγραμματιστές, κάποιοι δεν θα δουν μόνο βελτιώσεις και bug fixes στον κώδικα, αλλά και αναφορά σε ένα «Biometric UI.»

Στους φακέλους του iOS 7 beta 4 υπάρχει και ένας που λέγεται BiometricKitUI. Σε αυτόν όποιος ανοίξει και δει τα αρχειάκια του θα δει τις πρώτες αναφορές που γίνονται στον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που φημολογείται ότι υπάρχει στο iPhone 5S.

Η αναφορά στα αρχεία λέει πως ο χρήστης θα ακουμπάει το κουμπί Home και θα αναγνωρίζει το αποτύπωμα. Αυτό σημαίνει πως η Apple θα χρησιμοποιήσει νέα κουμπάκια για κάτω από την οθόνη που θα είναι ικανά να ‘διαβάζουν’ το δάχτυλο του χρήστη, και αν είναι του ιδιοκτήτη, να ξεκλειδώνει τη συσκευή. Αυτό ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον. Τώρα το μόνο που πρέπει να περιμένουμε είναι το iPhone 5S που θα το ενσωματώνει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: