Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS 7 Θα Έχει Νέο Επίπεδο Σχεδιασμό, Παρόμοιο Με Το Windows Phone

iOS 7

Η Apple αναμένεται και επίσημα να ανακοίνωσε την νέα έκδοση του iOS και του OS X στο WWDC τον Ιούνιο, όμως το iOS σύμφωνα με τελευταίες αναφορές θα έχει μεγάλη αλλαγή στο σχεδιασμό.

Το νέο design του iOS 7 λέγεται ότι θα αλλάξει την εμφάνιση και την αίσθηση του λειτουργικού, με τη διεπαφή να γίνεται πιο επίπεδη και απλή, ένα σχέδιο που το έχει αναλάβει ο ίδιος ο Jony Ive και θα θυμίζει αυτό που γνωρίσαμε στο Windows Phone της Microsoft. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι ο τελικός σχεδιασμός του νέου iOS, καθώς από το 2007 που ανακοινώθηκε αρχικά δεν έχει γίνει καμία μεγάλη αλλαγή, κάτι που έχουν βαρεθεί πολλοί iPhone, iPod touch και iPad χρήστες.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, η ανακοίνωση θα γίνει κατά τη διάρκεια του World Wide Developer Conference της Apple και μαζί με το iOS θα ανακοινωθεί με το OS X 10.9. Σε αυτό δεν έχει ακουστεί μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση, όμως διέρρευσαν μερικά πράγματα, όπως πολυδιεργασία τύπου iOS.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: