Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS 7 Στο iPad (Βίντεο)

Exclusive iOS 7 на iPad

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε την Apple να ανακοινώνει το πλήρες ανανεωμένο iOS 7 με όλες τις αναφορές στην εκδήλωση να γίνονται επάνω σε iPhone 5. Το iOS 7 για iPad ήταν εντελώς παραμελημένο. Ακόμα και στην ιστοσελίδα της Apple η μόνη αναφορά που υπάρχει είναι για τα υποστηριζόμενα tablets. Και έτσι δημιουργείται η ερώτηση: πως είναι αυτό το νέο λειτουργικό στην ‘μεγάλη οθόνη’; Την απάντηση μας την δίνει ένας Ρώσος που εγκατέστησε στο iPad του μία άλφα έκδοση του νέου iOS και μας το παρουσιάζει στο παρακάτω βίντεο. Πως σας φαίνεται;

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CY5N_rWx1Z4?rel=0&w=640&h=360]

Η Apple είπε πως το iOS 7 θα κυκλοφορήσει επίσημα αυτό το φθινόπωρο, και ήδη οι προγραμματιστές μπορούν να το εγκαταστήσουν στο iPhone τους. Ωστόσο ακόμα και σαν beta έκδοση δεν υπάρχει για το iPad για δοκιμή από τους προγραμματιστές. Φανταζόμαστε όμως πως δεν θα αργήσει να βγει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: