Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Jailbreak Για Το iOS 6 Σημειώνει Σημαντική Πρόοδο

iOS 6 TC

Ευχάριστα νέα για όσους έχουν κάνει jailbreak το iPhone τους αλλά έχουν κολλήσει στο iOS 5. Ένα tweet του γνωστού iOS hacker planetbeing δίνει ελπίδες για το σπάσιμο του 6. Σύμφωνα με το tweet, ο planetbeing και ο pod2g δουλεύουν από κοινού για να τα καταφέρουν, και ένα tweet του δεύτερου επιβεβαίωσε την συνεργασια αυτή.

Η αλήθεια είναι οτι ο pod2g είχε εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό δουλεύοντας στην νέα εφαρμογή PodDJ για iOS. Τώρα που η εφαρμογή κυκλοφόρησε, ο pod2g λέει οτι αυτό θα δώσει περισσότερη ώθηση στο jailbreak. Νωρίτερα αυτό το μήνα ο planetbeing δήλωσε οτι ήδη έχει ξεκλειδώσει την iOS 6.2 αλλά δεν θα το κυκλοφορήσει μέχρι να γίνει ασφαλές για το jailbreak περιβάλλον. Η Apple έχει διπλασιάσει την ασφάλεια στο λειτουργικό και η προσπάθεια των δύο χακερς για να δώσουν jailbreak στο κόσμο αποκτά μεγάλη αξία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: