Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Untethered Jailbreak Για Το iOS 6.x Είναι Εδώ Από Τους evad3rs

evasi0n jailbreak

Μετά από πολύ καιρό σε αναμονή, όλοι οι χρήστες iOS συσκευών με iOS 6.x θα μπορούν να πλέον να σπάσουν την αγαπημένη τους συσκευή. Μέχρι πρότινος υπήρχε tethered jailbreak στην τελευταία έκδοση του iOS, αλλά χάρη στην ομάδα evad3rs (με μέλη τους @pimskeks, @planetbeing, @pod2g και @MuscleNerd) κυκλοφόρησε σήμερα και το untethered. Το πρόγραμμα ονομάζεται evasi0n και μπορεί να σπάσει όλες τις συσκευές -ανεξαρτήτως αν είναι το iPhone 3GS ή το 5- και λογισμικού -σπάει όλα τα 6.x (6.0-6.1)- και είναι διαθέσιμο για λήψη με υπολογιστές που τρέχουν Windows, Linux και Mac. Δηλαδή όλα. Μπορείς να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα evasi0n.com για να το κατεβάσεις αλλά προτού κάνεις κάτι, πάρε πρώτα ένα εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας ενώ διαβάζεις τις οδηγίες στη σελίδα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: