Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Lenovo Erazer X700 Gaming PC Ανακοινώθηκε

Lenovo Erazer X700

Η Lenovo ανακοίνωσε το νέο PC της αποκλειστικά για τους gamers εκεί εξώ που θέλουν έναν πολύ δυνατό υπολογιστή. Το PC ονομάζεται Lenovo Erazer X700 και έρχεται με διπλή κάρτα γραφικών που υποστηρίζει 3D. Το PC είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Core i5K ή Core i7K που μπορεί να γίνει overclock με τη χρήση του αντίστοιχου προ-εγκατεστημένου λογισμικού, έχει 32GB μνήμη RAM και με τη χρήση της τεχνολογίας AMD Eyefinity ο χρήστης μπορεί να συνδέσει μέχρι και 6 οθόνες και μέχρι 4 TB χωρητικότητας ενώ ο υπολογιστής είναι ανοιχτός χωρίς να χρειάζονται εργαλεία! Και πόσο θα κοστίζουν όλα αυτά; Ο Lenovo Erazer X700 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο με τιμή $1,200.

Lenovo Erazer X700 (2)

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: