Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Marketplace Μετονομάζεται Σε Windows Phone Store

Η νέα στρατηγική της Microsoft είναι ένα καλό και σύγχρονο οικοσύστημα που είναι ίδιο μεταξύ του, είτε είναι υπολογιστής είτε κινητό. Έτσι, όπως έχουμε το Windows Store στα Windows 8, έχουμε και το Windows Phone Store στο Windows Phone.

Η Microsoft αποφάσισε -πολύ σωστά- να μετονομάσει το κατάστημα εφαρμογών στα Windows Phone κινητά, Marketplace, σε Windows Phone Store. Φυσικά θα παραμείνει το ίδιο κατάστημα, δεν θα αλλάξει κάτι σε ότι αφορά τις εφαρμογές, ωστόσο θα υπάρχουν βελτιώσεις.

Σε ότι αφορά τις βελτιώσεις, η αναζήτηση εφαρμογών πλέον χρησιμοποιεί τη μηχανή αναζήτησης της Microsoft, το Bing, ενώ υπάρχουν και βελτιώσεις στις κατηγορίες των παιχνιδιών – συγκεκριμένα στις Top Free, Top Paid και New + Rising. Αυτές οι κατηγορίες θα είναι διαθέσιμες στη web έκδοση του Windows Phone Store για τώρα, που και αυτή έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: