Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Microsoft Office Mobile για iPhone Επιτέλους Ήρθε

Microsoft Office Mobile for iPhone

Η Microsoft εδώ και χρόνια ακουγόταν πως θα λανσάρει μία έκδοση του Office για το iOS, και τελικά είναι εδώ. Η εφαρμογή ονομάζεται Microsoft Office Mobile for iPhone και προς το παρών, για κάποιο περίεργο λόγο, είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τους χρήστες των ΗΠΑ.

Το Office αυτό απαιτεί συνδρομή στο Office 365 και σου επιτρέπει να δεις και να επεξεργαστείς αρχεία Powerpoint, Excel και Word που είναι αποθηκευμένα στο cloud ή σε συνημμένα σε email. Τα Excel και Word έγγραφα που έχουν επεξεργαστεί πρόσφατα μπορούν να επεξεργαστούν ξανά και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Για να το κατεβάσεις θα πρέπει να έχεις iPhone ή iPod Touch που τρέχει τουλάχιστον iOS 6.1. Και επί του παρόντος να είσαι ή να έχεις λογαριασμό για το κατάστημα των ΗΠΑ. Την εφαρμογή θα την βρεις στο σύνδεσμο της πηγής.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: