Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Minuum Πληκτρολόγιο Ήρθε Για Να Αλλάξει Τον Τρόπο Που Γράφουμε

Minuum

Υπάρχει μία νεοσύστατη εταιρία εκεί στο Τορόντο που θέλει να αλλάξει με τη σειρά της τον τρόπο που γράφουμε στα κινητά και tablets. Αυτή είναι η Whirlscape που βοηθείται να αναπτυχθεί από το Indiegogo, ένα website παρόμοιο με το Kickstarter για χρηματοδότηση από το κόσμο. Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο στόχος της ήταν να μαζέψει $10,000 αλλά τελικά δέχθηκε πάνω από $34,000. Η πρότασή της ονομάζεται Minuum, και είναι ένα ακόμα πληκτρολόγιο για Android, όμως εντελώς διαφορετικό από τα άλλα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=niV2KCkKmRw?rel=0&w=560&h=315]

Αυτό που κάνει το Minuum Keyboard είναι να αναδιοργανώνει τα πλήκτρα ενός κλασσικού QWERTY πληκτρολογίου σε μικρό μέρος στο κάτω της οθόνης σώζοντας με αυτό το τρόπο περισσότερο από το μισό χώρο που θα έτρωγε ένα κλασσικό πληκτρολόγιο. Η σειρά των γραμμάτων είναι ακριβώς ίδια σε ένα QWERTY ώστε να μην χρειάζεται να μαθαίνεις νέα διάταξη, και έτσι μπορείς να γράφεις αρκετά γρήγορα. Μάλιστα μπορείς να τα μεγενθύνεις αν έχεις μεγάλα δάχτυλα και να αλλάξεις την σειρά τους. Ακόμη υπάρχει και αυτόματη διόρθωση. Με τη τελική έκδοση ο χρήστης θα μπορεί να αλλάξει και το χρώμα του και να γίνει καμπυλωτό για μεγαλύτερη εργονομία.

Αν σου αρέσει όλη αυτή η ιδέα μπορείς να βοηθήσεις την Whirlscape στέλνοντας της λιγά λεφτά από εδώ ώστε να φτάσει τα $60,000 και να μπορέσουν να φτιάξουν τη δική τους συσκευή για την ανάπτυξη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: