Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Nokia Lumia 920 Είναι Πολύ Σκληρό Για Να Πεθάνει

Σίγουρα θα έχεις δει αυτά τα memes που δείχνουν ένα Nokia που δεν μπορεί να καταστραφεί με τίποτα. Φαίνεται ότι αυτό το χαρακτηριστικό είναι κληρονομικό, αφού και το Lumia 920 είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.

Ο ιδιοκτήτης του Phone Buff απέκτησε ένα Nokia Lumia 920 και ενώ να το χαρεί σαν το νέο του κινητό, έβαλε σκοπό της ζωής του να το καταστρέψει. Στην αρχή έβαλε το παιδί του να ρίξει, και ενώ πέρασε αυτή την ‘απλή’ δοκιμή πτώσης, πέρασε στο επόμενο στάδιο, να το βαρέσει με ένα σφυρί αλλά και πάλι επιβίωσε χωρίς γρατζουνιά. Μετά το πάτησε ένα αυτοκίνητο και δεν έπαθε κάτι, μετά το πέταξε ψηλά και τότε άρχισε να καταστρέφεται. Τέλος, για να καταφέρει να το σπάει ολοκληρωτικά, έπρεπε να το πετάξει στο έδαφος τρεις φορές με όλη του τη δύναμη.

Ακολουθούν τα βίντεο:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jH4xYN9I5Kw&w=600&h=338]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yDEahsoa_N4&w=600&h=338]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=E3c8il_Q6SU&w=600&h=338]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: