Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Nokia Lumia 920 Είναι Το Πιο Δημοφιλές Windows Phone

Windows Phone 8 Market Share

Όσοι θέλουν ένα Windows Phone έχουν πολλές επιλογές για να διαλέξουν. Το 8X από την HTC, το Ativ S από την Samsung, όμως κανένα δεν είναι τόσο γνωστό όσο και της Nokia. Στατιστικά από την AdDuplex αποκαλύπτουν ότι 8 στα 10 πιο γνωστά Windows Phone είναι της Nokia, συμπεριλαμβανομένων των 820, 800, 710, 620 και 610. Όμως κανένα δεν φτάνει στη δημοτικότητα του 920. Η τελευταία ναυαρχίδα της Φιλανδικής εταιρίας μόλις ξεπέρασε το 800 σε πωλήσεις κάνοντάς το πιο πετυχημένο κινητό με το λειτουργικό της Microsoft. Τα άλλα 2 πιο γνωστά Windows Phones είναι τα τελευταία WP8 της HTC, 8S και 8X. Σαν λειτουργικό σύστημα πάντως ακόμα το Windows Phone 7 είναι υπεύθυνο για το 57% της παγκόσμιας χρήσης, σε αντίθεση με το 43% του Windows Phone 8.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: