Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το OS X 10.9 Θα Έχει Finder Με Καρτέλες Και Πολυδιεργασία Τύπου iOS

Mac OS X Mountain Lion

Μια νέα φήμη άρχισε να κυκλοφορεί για την επόμενη έκδοση του OS X που αναμένεται να ανακοινωθεί στη φετινή WWDC 2013. Οι πληροφορίες έρχονται από το 9to5mac λέγοντας ότι το Finder θα έχει καρτέλες αντί για νέα παράθυρα – κάτι που πολλοί χρήστες Mac το είχαν ως μεγάλο παράπονο. Επίσης η αναβάθμιση θα έχει μια νέα έκδοση Safari, με έμφαση στην ταχύτητα απόκρισης και στην αποδοτικότητα.

Όπως και πέρυσι με το Mountain Lion, έτσι και φέτος το λειτουργικό θα δανειστεί πολλές δυνατότητες από το iOS, με νέο σύστημα πολυδιεργασίας παρόμοιο με το λειτουργικό στα κινητά και tablets. Επιπλέον οι εφαρμογές στο παρασκήνιο μπορεί να ‘παγώνουν’ όπως και στο iOS. Άλλες χαρακτηριστικά που θα ‘δανειστεί’ το OS X από το iOS φημολογούνται ότι είναι τα Siri και Χάρτες της Apple, όμως το 9to5mac πιστεύει ότι δεν θα είναι παρών.

Τέλος, θα υπάρξει μια αλλαγή στο Mission Control η οποία θα επιτρέπει να χρησιμοποιούμε πολλαπλές οθόνες για κάθε εφαρμογή σε πλήρη οθόνη που θα υπάρχει ανοιχτή. Μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για “φήμες” οπότε μπορεί να υπάρξουν και άλλες αλλαγές στη τελική έκδοση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: