Το Ovi Store Μετονομάστηκε Σε Nokia Store

Η Nokia είχε ανακοινώσει στο Μάιο ότι οι Ovi υπηρεσίες της, όπως το κατάστημα εφαρμογών Ovi Store σε Nokia Store, θα μετονομαστούν. Η διαδικασία της μετονομασίας είχε προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στο 2011, όπως και έγινε. Το Ovi Store τώρα ονομάζεται και επίσημα, Nokia Store.

Το όνομα όμως δεν είναι το μοναδικό που άλλαξε. Η εφαρμογή για τα Symbian κινητά έχει επίσης αναβαθμιστεί. Η εφαρμογή έχει ανασχεδιασμένο περιβάλλον, και είναι αναπτυγμένη χρησιμοποιώντας το Qt Quick. Αυτή η εφαρμογή είχε σχεδιαστεί αρχικά για το N9 αλλά τελικά το έφεραν και στο Symbian.

Η νέα εφαρμογή φέρνει πιο γρήγορα εφέ και πιο ομαλά κινούμενα σχέδια. Επίσης, αν είμαστε ήδη συνδεδεμένοι με το λογαριασμό μας, δεν θα μας ζητάει το κωδικό για κάθε φορά που κατεβάζουμε μία εφαρμογή.

Η αναβάθμιση του Ovi Store σε Nokia Store θα κυκλοφορήσει στα Symbian κινητά (Nokia C6-01, C7-00, C7 Astound, E7-00, N8-00, X7-00) σύντομα, μέσω αναβάθμισης OTA. Οι ανυπόμονοι μπορούν να κατεβάσουν τη δοκιμαστική έκδοση από το Nokia Beta Labs.

Πηγή: GSMArena

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.