Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Ovi Store Μετονομάστηκε Σε Nokia Store

Η Nokia είχε ανακοινώσει στο Μάιο ότι οι Ovi υπηρεσίες της, όπως το κατάστημα εφαρμογών Ovi Store σε Nokia Store, θα μετονομαστούν. Η διαδικασία της μετονομασίας είχε προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στο 2011, όπως και έγινε. Το Ovi Store τώρα ονομάζεται και επίσημα, Nokia Store.

Το όνομα όμως δεν είναι το μοναδικό που άλλαξε. Η εφαρμογή για τα Symbian κινητά έχει επίσης αναβαθμιστεί. Η εφαρμογή έχει ανασχεδιασμένο περιβάλλον, και είναι αναπτυγμένη χρησιμοποιώντας το Qt Quick. Αυτή η εφαρμογή είχε σχεδιαστεί αρχικά για το N9 αλλά τελικά το έφεραν και στο Symbian.

Η νέα εφαρμογή φέρνει πιο γρήγορα εφέ και πιο ομαλά κινούμενα σχέδια. Επίσης, αν είμαστε ήδη συνδεδεμένοι με το λογαριασμό μας, δεν θα μας ζητάει το κωδικό για κάθε φορά που κατεβάζουμε μία εφαρμογή.

Η αναβάθμιση του Ovi Store σε Nokia Store θα κυκλοφορήσει στα Symbian κινητά (Nokia C6-01, C7-00, C7 Astound, E7-00, N8-00, X7-00) σύντομα, μέσω αναβάθμισης OTA. Οι ανυπόμονοι μπορούν να κατεβάσουν τη δοκιμαστική έκδοση από το Nokia Beta Labs.

Πηγή: GSMArena

Μοιράσου το με τους φίλους σου: