Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Samsung Galaxy S4 Έγινε Από Τώρα Root

Samsung Galaxy S4 Press Photo

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει καν το Samsung Galaxy S4, όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα για τους προγραμματιστές στο XDA, καθώς ήδη έκαναν root τη ναυαρχίδα των Κορεατών!

Το S4 που έγινε root είναι αυτό με τον 8-πύρινο επεξεργαστή Exynos 5 της Samsung χρησιμοποιώντας μία ROM, που στην οποία έχουν βάλει την εικόνα ROOT&Busybox. Μπορείς να κατεβάσεις την ROM και να τη κάνεις flash μέσω του Odin για να αποκτήσεις πρόσβαση στο root του smartphone μέσα σε λίγα λεπτά. Τις σχετικές οδηγίες μπορείς να τις δεις πατώντας στη Πηγή παρακάτω.

Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα μέθοδος για root στους επεξεργαστές Snapdragon 600 της Qualcomm, με τους οποίους θα κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες το Galaxy S4, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Πιστεύουμε όμως ότι δεν θα αργήσει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: