Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Samsung Galaxy S4 Ήδη Τρέχει Το CyanogenMod 10.1 Nightlies

CyanogenMod

Όταν ανακοινώθηκε το Galaxy S4 ένα από τα δυσάρεστα νέα για τους fan του κινητού ήταν ότι η ομάδα του CyanogenMod δεν θα το υποστήριζε με Rom όπως έκανε με τα προηγούμενα Galaxy S. Όλα αυτά σταμάτησαν όταν ο Steven Kondik, ιδρυτής της ομάδας, παραιτήθηκε από την Samsung όπου δούλευε και μετά απο λίγο καιρό έβγαλε την Νightly για ορισμένα Galaxy S4. Τα μοντέλα που μπορούν να τρέξουν το 10.1 είναι της T-Mobile (SGH-M919) και κάποια που ανήκουν σε Καναδικό πάροχο (SGH-I337M). Ο Kondik είπε ότι μόλις πέσει ο πηγαίος κώδικας για τα υπόλοιπα κινητά θα κυκλοφορήσει τη beta έκδοση και για αυτά. Οι πρώτες εκδόσεις δεν είναι και οι καλύτερες αλλά είναι καλές για καθημερινή χρήση και η ομάδα ήδη δουλεύει για την υποστήριξη των λειτουργιών του GS4. Τα πρώτα Nightlies έχουν αναρτηθεί, αν και είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν γιατί δεν αναφέρονται ως ‘Sasmsung Galaxy S4’ ή δεν βρίσκονται από τον αριθμό μοντέλου. Τα μοντέλα της T-Mobile εμφανίζονται ως ‘jfltemto‘ και του Καναδά ως ‘jfltecan‘.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: